mask
U bent hier: Home / Nieuws / Nieuwe vervoerder voor Utrecht en Maarssen

Nieuwe vervoerder voor Utrecht en Maarssen

De Vier Gewesten gaat vanaf 1 oktober 2016 het vervoer met de Regiotaxi Utrecht verzorgen. Dat is de uitkomst van een Europese aanbesteding die in opdracht van de provincie Utrecht en de gemeenten Utrecht en Stichtse Vecht is verzorgd voor de dienstverlening betreffende de regiotaxi in het gebied van de gemeente Utrecht en Stichtse Venen (Maarssen). De looptijd van het nieuwe contract voor Regiotaxi Utrecht is tot 15 augustus 2018, met een optie op verlenging met twee jaar. De nieuwe vervoerder gaat per 1 oktober 2016 rijden. Er zijn met de komst van deze nieuwe vervoerder voor de reiziger geen wijzigingen in de dienstverlening.

Transvision is in de gemeenten Utrecht en Stichtse Vecht (Maarssen) verantwoordelijk voor het vervoer voor Regiotaxi Utrecht tot aan het moment dat het nieuwe contract ingaat. Het vervoer voor Regiotaxi Utrecht in de overige gemeenten Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, De Bilt, Zeist en Bunnik wordt verzorgd door Willemsen de Koning. Hier verandert niets.

Regiotaxi Utrecht is openbaar vervoer van deur tot deur, van en naar een opstapplaats of een halte van het openbaar vervoer. Regiotaxi Utrecht is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.

gearchiveerd onder: ,