mask
You are here: Home / Nieuws / Gratis met de regiotaxi naar de stembus

Gratis met de regiotaxi naar de stembus

Visuele editor uitschakelen

Woensdag 15 maart zijn de Provinciale Staten & Waterschapsverkiezingen. De provincie Utrecht vindt het belangrijk dat iedereen zijn stem uit kan brengen. Helaas staakt het OV (gedeeltelijk) op 15 maart en kan het voor mensen met een (mobiele) beperking lastig zijn om bij een stemlokaal te komen. De provincie Utrecht biedt daarom de mogelijkheid aan deze mensen om gratis gebruik te maken van de regiotaxi.

Wat moet u doen?
Om gebruik te maken van de Regiotaxi Utrecht kunnen reizigers bellen met het reserveringsnummer: Regiotaxi Utrecht: 088-00 25 400
Regiotaxi Utrecht rijdt van en naar de volgende gemeenten: Bunnik, De Bilt, De Ronde Venen, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Vijfheerenlanden, Woerden, Zeist.

U kunt een rit boeken naar het dichtstbijzijnde stemlokaal. Vergeet niet om de terugrit ook te reserveren!

Geld terug
De kosten van de rit krijgt u terug van de provincie Utrecht. Hiervoor stuurt u een e-mail naar regiotaxi@provincie-utrecht.nl. Geef in de e-mail uw naam, eventueel pasnummer van regiotaxi en IBAN-nummer door. Uw vergoeding wordt zo spoedig mogelijk op uw bankrekening gestort.

Tijdens de verkiezingsdag betaalt de provincie Utrecht uw rit van en naar het stemlokaal.

Filed under: ,