mask
U bent hier: Home / Nieuws / Informatiebrieven verstuurd, adresbestanden niet actueel

Informatiebrieven verstuurd, adresbestanden niet actueel

In de week van 20 januari 2014 zijn de eerste brieven verstuurd aan pashouders, met daarin informatie over de start van de vernieuwde Regiotaxi Utrecht. Een deel van deze brieven is verstuurd aan pashouders die inmiddels zijn overleden. Regiotaxi Utrecht vindt dat erg vervelend voor de nabestaanden en wij bieden u daarvoor onze welgemeende excuses aan. Ook recente adreswijzigingen zijn niet meegenomen in de verzending. Hieronder leggen we u uit hoe dit kon gebeuren.

Regiotaxi Utrecht heeft zo’n 25.000 pashouders. Voor de verzending van de brieven is gebruik gemaakt van de adresbestanden van de aangesloten gemeenten. Om er zeker van te zijn dat alle pashouders op tijd een informatiebrief zouden ontvangen over de start van de vernieuwde Regiotaxi Utrecht op 1 februari 2014, was het noodzakelijk al begin december de adresbestanden bij de gemeenten op te vragen. Dit heeft tot gevolg dat alle wijzigingen die daarná zijn verwerkt, niet zijn meegenomen in de verzending van de brieven.

Bent u pashouders maar heeft u geen brief en nieuwe pas ontvangen? Neem contact op met de klantenservice van Regiotaxi Utrecht of het Wmo-loket van uw gemeente. U vindt hier de brief in digitale vorm: Informatiebrief start Regiotaxi Utrecht 1 februari 2014

27 januari 2014

gearchiveerd onder: