mask
You are here: Home / Nieuws / Tekort aan chaffeurs

Tekort aan chaffeurs

Door een aanhoudend tekort aan taxichauffeurs, niet alleen bij Regiotaxi Utrecht, maar in het hele land, is de uitvoering van de regiotaxiritten op sommige momenten niet goed. Onze vervoerders proberen op allerlei manieren nieuwe chauffeurs te werven en zetten hiervoor alle wervingskanalen in. Door de krapte op de arbeidsmarkt is dit momenteel erg moeilijk. Ook hebben we te maken met meer ziekmeldingen dan normaal. En merken we dat op sommige momenten van de dag veel mensen tegelijk willen reizen. Juist op die piekmomenten hebben we dan te weinig chauffeurs. Dit leidt er helaas toe dat niet iedereen op tijd wordt vervoerd. Dit vinden we heel erg vervelend voor u, onze klant. We willen uiteraard zoveel mogelijk op tijd rijden en onze dienstverlening op peil houden. Daarom vragen we uw begrip en medewerking:

· Boek uw rit zo vroeg mogelijk.

· Reis zoveel mogelijk buiten de drukke tijden, dus niet tussen 07:30 uur en 09:30 uur en niet tussen 14:30 en 16:30 uur.

· Het kan voorkomen dat bij het boeken van een rit, de telefonist u zal aangeven dat het op de door u gewenste tijd te druk is. Samen met u kijken we dan naar een andere mogelijkheid. Wij beseffen dat dit vervelend voor u kan zijn. Daarom doen we alleen een beroep op u, als het echt niet anders kan.

Wij vinden het erg vervelend om bovenstaande maatregelen te moeten treffen. Wij doen ons uiterste best om onze capaciteit weer snel op het normale niveau te krijgen. Tot die tijd zijn van mening dat we beter u van tevoren kunnen informeren dan dat u te laat wordt opgehaald en uw afspraak mist.

Wij willen nogmaals benadrukken dat de vervoerders er alles aan doen om chauffeurs te werven. We hopen dan ook dat deze maatregel tijdelijk van aard is en bedanken u bij voorbaat voor uw begrip.

Filed under: ,