mask
You are here: Home / Nieuws / Regiotaxi Utrecht en werkzaamheden A12

Regiotaxi Utrecht en werkzaamheden A12

Van maandag 27 september tot 7 oktober 2021 voert Rijkswaterstaat grote asfalteringswerkzaamheden uit op de A12 tussen knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug. Vanwege deze werkzaamheden kan er vertraging ontstaan. Om vertraging en oponthoud zo beperkt mogelijk te houden, is het nodig dat de vervoerder ritten met de regiotaxi eerder kan inplannen. Wij vragen u daarbij nadrukkelijk om uw medewerking. 

Wilt u een regiotaxirit reserveren? Dan vragen we u deze eerder te bestellen. Hierdoor is meer tijd om ritten in te plannen en kan de vervoerder vooraf de nodige maatregelen nemen. Helaas kan geen garantie worden gegeven dat door deze ingreep de taxi’s altijd op tijd komen, wel dat de vertraging zo veel mogelijk wordt beperkt. Met name voor ritten tussen 15:00 en 19:00 uur vragen we u deze te bestellen uiterlijk voor 12 uur dezelfde dag.

Boek ook direct uw retourrit!

Verder is het nodig om direct uw terugrit met de regiotaxi te boeken. Ligt deze tussen 15.00 en 19.00 uur? Dan moet deze voor 12.00 uur bij het callcenter zijn gereserveerd. Een uitzondering wordt gemaakt voor reizigers die een rit hebben geboekt naar een ziekenhuis. Zij kunnen de terugrit voor een half uur later boeken, zoals gebruikelijk.

Deze tijdelijke maatregel geldt voor alle reizigers die gebruik maken van de diensten van Regiotaxi Utrecht. De vertragingen die het gevolg zijn van de wegwerkzaamheden hebben namelijk hun weerslag op de planning en verkeerssituatie in het gehele regiotaxigebied.

Dank bij voorbaat voor uw medewerking!

Filed under: