mask
You are here: Home / Nieuws / Regiotaxi Utrecht schoon en gastvrij

Regiotaxi Utrecht schoon en gastvrij

Nieuwe contracten getekend

De heer Gerritsen, portefeuillehouder OV, tekende namens Bestuur Regio Utrecht op 12 december 2013 de nieuwe contracten voor Regiotaxi Utrecht. Transvision, Willemsen de Koning en Connexxion Taxi Services wonnen eerder dit jaar de aanbesteding voor vervoer en regiecentrale van Regiotaxi Utrecht.

Vanaf 1 februari 2014 biedt Regiotaxi Utrecht meer kwaliteit voor reizigers: verruimde openingstijden, afrekenen via automatische incasso voor Wmo-pashouders, lagere tarieven voor meereizende begeleiders en de mogelijkheid om prioriteitsritten te reserveren voor huwelijken, begrafenissen en religieuze bijeenkomsten. Maar ook de gemeenten in de regio hebben profijt van de nieuwe contracten: niet alleen minder kosten maar ook minder belastend voor het milieu. De voertuigen van Regiotaxi Utrecht voldoen vanaf 1 februari aan de hoogste milieunorm voor dieselvoertuigen of ze rijden op groen gas.

Kortom, net als U-OV is ook Regiotaxi Utrecht gastvrij voor reizigers en schoon voor de regio.

Op de foto onder andere de heren A.J. Gerritsen (BRU), P. Pietersen (Transvision), M. Bolderman (Willemsen de Koning) en M. Bijleveld (Connexxion Taxi Services).

Filed under: