mask
You are here: Home / Reizen met Regiotaxi Utrecht / Waar rijdt Regiotaxi Utrecht?

Waar rijdt Regiotaxi Utrecht?

Regiotaxi Utrecht rijdt in de gemeenten Bunnik, De Bilt, De Ronde Venen, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Vijfheerenlanden, Woerden en Zeist. Een rit mag maximaal 25 reiskilometers zijn en het vertrek of de aankomst van een rit met Regiotaxi Utrecht 2020-2023 moet altijd in één van deze gemeenten liggen.

Tip:  om bij benadering een indruk te krijgen van uw ritafstand en het aantal kilometers dat kan worden gereden, kunt u hier gebruik maken van Google Maps.

Regiotaxi Utrecht 2020-2023 maakt gebruik van een ander meetsysteem (Easy Travel), dus u kunt aan het gebruik van Google Maps geen rechten ontlenen. 

Met Regiotaxi Utrecht reist u van deur tot deur of u reist van/naar een halte van het openbaar vervoer. Ook kunt u gebruik maken van vaste opstapplaatsen, u vindt ze bij veel bezochte locaties. Lees hier meer over opstapplaatsen.

Valys, voor ritten van meer dan 25 reiskilometers
Reizigers met een Wmo-indicatie kunnen voor een rit van meer dan 25 reiskilometers terecht bij Valys. Valys verzorgt het vervoer buiten de regio voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. Meer informatie: website Valys, klantenservice Valys of uw Wmo-loket.